dissabte, 3 de gener del 2009

Esquiada a Bellver

Bueno després superar la mandra de iniciar un blog aquí tenim la primera entrada al blog.

L'any passat (és a dir fa dos dies) vam anar a skiar, snowboardejar i banyar-nos en piscines molt calentes.

Marxem un dia al matí (cap a les 12), després de que la Kminal esperés més de una hora a la UAB a que arribessin la Forn, la Pipin i l'Ester, crec que va estar la rebenja de la Pipin que la vai fer esperar un dia.

Bé, sortim de la UAB direcció Bellver, totes preocupades perquè per la tele diuen que ha nevat molt i que s'han de portar cadenes, però nosaltres per desafiar Murphy no portem cadenes. Parem a una benzinera a posar benzina i a comprar cadenes, però no hi ha cadenes. A mig camí decidim trucar a la meva tieta que està allà per preguntar pel temps i com que és el dia dels inocents doncs faig la broma de que està tot nevat i que es necessiten cadenes, però després d'una estona d'espantar al personal, truco de veritat i diuen que no neva i que no es necessiten cadenes, buf quin descans.

Arribem a Bellver dinem ràpid i nem cap a Dorres a banyar-nos a les piscines calentes, sulfuroses i puduroses.



Sembla que farà molt fred ja que està tot nevat i un cop estem en banyador i després de fer la foto de rigor anem de pet a la piscina.



És tot un luxe estar a la piscina calenta i veient un paissatge preciós.



Al final ja no tenim tant de fred i ens dediquem a fer tonteries mentre esperem a que es buidin les dutxes (només n'hi ha dues).




Un cop dutxades i arreglades agafem el tanque i anem cap a Puigcerdà a fer una volteta i a menjar una gofre amb xocolata i nata després d'esperar més de mitja hora per que ens serveixin, però va valdre la pena, sinó mireu les cares.



Després de passejar una mica per Puigcerdà i caminar sobre el llac gelat, tornem a Bellver a sopar amb el foquet i a dormir aviat que demà toca esquiar (Ester i Forn) i snowboardejar (Pipin i Kminal).

Al matí després del 15 min de rigor ens aixequem esmorzem i cap a Puigmal, neva una mica però amb el tanque podem passar perfectament. Arribem a Puigmal, lloguem esquís i snow i anem a la pista de novatos. L'Ester i la Forn tot i no haver esquiat casi mai s'en surten bastant bé, després de unes mini classes de la Kminal. El problema el tenim la Pipin i jo, que no parem de caure.




Fem un descans i dinem al bar amb els bocates amagats pk no es pot fer picnic i fora fa fred i neva. Al acabar comprem els forfaits i veiem que dalt del bar hi ha una zona de picnic (que llestes). Ara totes valentes ens decidim a agafar el telecadira i fer una blava!!!



En aquestes fotos encara estem molt felices, ja que no sabem el que ens espera al arribar al final del telecadira... La Pipin i jo ens la fotem només sortir i les esquiadores ens aconsegueixen esquivar.

Comencem a baixar la pista i les esquiadores es rallen d'esperar-nos i van tirant elles soles que ja dominen. Les snowboarders després de caure incontables vegades i d'acabar xopes i rebossades de neu, arribem a baix de la pista al cap de 2'30h.



Un cop a baix estem petades i parem d'esquiar. Passem per Dorres pq l'Ester es va deixar el banyador, però aquest cop no ens banyem. Anem a caseta fem un monopoli interminable en el qual la Pipin treu el seu costat amagat de capitalista i a sopar i dormir que ens fa mal tot el cos.

L'endemà en llevem i nem altre cop cap a Puigmal, i al veure les agulletes decidim fer esquí. Avui la Forn i l'Ester ja són unes triunfadores de l'esquí i ens passejem per tota l'estació fent blaves.

A la 1 pleguem, mengem un entrepà i cap a Bellver a recollir que ja s'acaben les mini vacances esquiadores! I Fins la pròxima que espero que sigui aviadet!

3 comentaris:

laforn ha dit...

uoooooo han sigut uns dies stupndillus...però les fotos en banyador un xic cruels!!!!

nui ha dit...

quina pinta esquiadores!!! avui ja sóc seguidora del bloc i he fet la visita núm. 100!!! això te premi, no??

la helen ha dit...

que radicals, no? del banyador al traje d'esquí. Què voleu sintetitzar totes les propostes en el mateix cap de setmana o què? quan veig aquest bloc em donen ganes de deixar el restauran (per enèssima vegada ;). Petó.