diumenge, 4 de gener del 2009

Cap de setmana per Rupit

Aprofitant que fan el mercat medieval de Vic, ens escapem el cap de setmana a la muntanya, on flipades per l'aire pur, la terra dels camins i el silenci, ens venen al cap tota una sèrie de nous propòsits per fer els caps de setmana més actius. D'aquí sorgeix el blog, seguiu llegint i... benvinguts al paradís!


Fa fred, però no tant, i fem una miniexcursioneta pel bosc tapissat de fulles seques. Mini per dues raons: la primera i més important, tenim poc temps per anar-nos a trobar amb la Xarlot a Vic; la segona, que un gos enorme se'ns llança cap a nosaltres bordant i ens barra el pas. Quin remei, anirem a buscar a la Xarlot.






Perdo a la Kminal per moments..... smeeeaaaagooooool.........?




Vic està a rebossar de gent. Passem per la plaça i ens fiquem pels carrerons que estan plens de paradetes amb collarets, coses artesanals, herbes de remedios mil i menjar, molt menjar. Parem a un lloc que fan pans gallecs i en provem de diferents tipus. Parem a comprar embotits. I una coca boníssima per esmorzar. I... segur que moltes coses més que no recordo.


mmmm... un sopar boníssim al costat del foc, que segons la Xarlot, empana molt. :-P

Tot és un jeroglífic cada cop
més complicat de desxifrar; fascina,
però, com mirar el foc o el mar o la boirosa
planura dels records. [Joan Vinyoli]







Emprenem l'excursió a salt de Sallent, un camí que surt des de Rupit. Passem pel pont penjat per fer la foto reglamentària i baixem a la riera per voltejar el poble.







A dalt queda el poble escolpit en la pedra, amb el campanar i la bandera onejant.






El camí a salt de sallent està bastant transitat, però a mesura que avancem la remor de la gent va deixant pas a la remor de l'aigua. Passem per petites cascades fins a

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei com mola, 2 missatges en 2 dies!!! Som unes cracks, a veure si continua així!!!

Molt guai les viles, encara que la Pipin no ho digui és molt guai!

nui ha dit...

ei! estic impressionada!!! quina enveja que em feu... la següent escapada no me la puc perdre!!!

la helen ha dit...

Boníssima la historieta, molt original la presentacio del viatge